Klima-, energi- og miljøteknikk

Klima-, energi- og miljøteknikk - Amund Amundstad, Ingar Bjørhusdal, Walter Karppinen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amund Amundstad, Ingar Bjørhusdal, Walter Karppinen
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Klima-, energi- og miljøteknikk.pdf
ISBN
6052775655421

BESKRIVELSE

Denne boken er skrevet for elever på Vg2 KEM og tar for seg den grunnleggende fagkunnskapen for rørleggerfaget, taktekkerfaget, og ventilasjons- og blikkenslagerfaget. Hvert av fagene har sin separate del i boka. For hvert kapittel er det kontrollspørsmål og arbeidsoppgaver. Med stikkordregister.

Det er registrert 37 relaterte studier, og det finnes 3 relaterte yrker til utdanningen KLIMA, ENERGI- OG MILJØTEKNIKK (vgs-2). Klima-, energi- og miljøteknikk, del 2. Vg2 KEM.

Det betyr også å ta mål, beregne vinkler, arealer og styrkeforhold. Andre bøker TIP Hydraulikk og pneumatikk Sveisefag og platearbeid FORSIDE Klima-, energi- og miljøteknikk Klima-, energi- og miljøteknikk, del 1 AF Energi & Miljøteknikk er et selskap i AF Gruppen. Vår virksomhet er etablert i Oslo, og vår kundeportefølje omfatter bygg og industri over hele Norge.

RELATERTE BØKER