Med tusen ord

Med tusen ord - Olaug Strand | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Olaug Strand
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Med tusen ord.pdf
ISBN
8404230807013

BESKRIVELSE

Med tusen ord er et læreverk i norsk for voksne innvandrere. Verket er tilpasset spor 3 i Læreplanen i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere 2005 og dekker nivå A1 til B1. Med tusen ord bygger på kommunikative metoder med fokus på muntlig trening, et voksent vokabular og en rask progresjon. Lærerveiledningen inneholder kapittelveiledning, tips til hvordan man kan jobbe med emnene, forslag til aktiviteter, tilleggsoppgaver, kopioriginaler og tester.

Disse CD-ene inneholder lytteøvinger fra elevheftet. Læreverket består av: - Tekst- og arbeidsbok - Lydbok (CDer) Fasit/løsningsforslag Med tusen ord (tekst‐ og arbeidsbok ) © Fagbokforlaget Vigmostad og Bjørke AS 6 Kapittel 2 A∙I stua OPPGAVE A2 (s. Med tusen ord er et læreverk i norsk for voksne innvandrere.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Ord som starter med tusen. tusenbein.

RELATERTE BØKER