Norsk start 5-7

Norsk start 5-7 - Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linda Benedikte Gjelseth, Sigrid Lofthus
DIMENSJON
11,27 MB
FILNAVN
Norsk start 5-7.pdf
ISBN
3079926777178

BESKRIVELSE

Norsk start 5-7 Tekstbok forutsetter at elevene kan lese. Til elever med liten eller ingen erfaring med det norske språket anbefaler vi Norsk start 5-7 Kom i gang. Tekstboka er delt inn i de tre nivåene som er beskrevet i læreplanen og har mange fotografier og illustrasjoner som gir verdifull støtte i undervisningen, og vi anbefaler at elevene jobber med Norsk start 5-7 Arbeidsbok parallelt.Læreverket gir elevene grunnleggende språkopplæring fra det helt elementære til de har tilstrekkelige språkferdigheter til å følge ordinær undervisning.

Læreverket er laga i tråd med læreplanen i faget grunnleggjande norsk for språklege minoritetar. Ordbank Bygninger; Dyr; Farger, former og mønster; Fritid og hobby; Frukt og grønnsaker; Hjemme; I naturen og i byen; I sjø og vann; Klær og tilbehør Norsk start 5-7 Arbeidsbok følger progresjonen i tekstboka. Målet med læreverket er at elevene så fort som mulig skal bli i stand til å følge ordonær undervisning.

trinn. Læreverket er laga i tråd med læreplanen i faget grunnleggjande norsk for språklege minoritetar. Ordbank Bygninger; Dyr; Farger, former og mønster; Fritid og hobby; Frukt og grønnsaker; Hjemme; I naturen og i byen; I sjø og vann; Klær og tilbehør Norsk start 5-7 Arbeidsbok følger progresjonen i tekstboka.

RELATERTE BØKER