Samiske eventyr og sagn fra Russland

Samiske eventyr og sagn fra Russland lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Samiske eventyr og sagn fra Russland.pdf
ISBN
2730520068484

BESKRIVELSE

Boka .Samiske eventyr. er utgitt i slutten av desember 2003 og er den første i serien .Eventyr fra Eurasia.. Den inneholder 44 samiske eventyr. Eventyrene er samlet i Lappland på Kolahalvøya og grenseområdene mot Norge i det 19. århundre. Denne boka er det første forsøk på å gjøre norske lesere kjent med fortellertradisjoner blant øst-samene i Russland.

Miksapix Interactive produserer interaktive eventyrapper med samiske folkeeventyr og sagn. Eventyr og sagn med oppdragende funksjon, moral og livssannhet. Han samlet inn sagn og eventyr i Varanger-området, og i denne boken blir de presentert for første gang for et allment publikum slik han selv skrev dem ned på sine samlerturer.

Olsen, Astrid Kjøp Samiske eventyr og sagn fra Russland fra Tanum Boka .Samiske eventyr. er utgitt i slutten av desember 2003 og er den første i serien .Eventyr fra Eurasia..

RELATERTE BØKER