Spinn

Spinn - Carl-Henrik Bergsjø, Ingvild Kvikstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl-Henrik Bergsjø, Ingvild Kvikstad
DIMENSJON
9,63 MB
FILNAVN
Spinn.pdf
ISBN
4294869482651

BESKRIVELSE

Boken består av tre deler for årstrinnene vg1, vg2 og vg3. Hver del bygger på kunnskap fra den foregående, men emnene kan brukes om hverandre i samråd med lærer. Elevene får kunnskap om grunntrening som utholdenhet, styrke og bevegelighet; idrett, dans og friluftsliv; å lage et treningsopplegg; spenst, hurtighet, teknikk og koordinasjon; sammenhengen mellom trening og livsstil med mer. Kapitlene har spørsmål, oppgaver og henvisninger til læreverkets nettsted. Har stikkordregister.

Kan selvsagt ha elementer med kortere rykk her også . Vi anbefaler sykkelbukse eller tights. Med Spinn får du en smartere, enklere og tryggere hverdag.

Påmeldingen er bindende og gjelder for ett semester. Semesteravgift refunderes ikke.

RELATERTE BØKER