Utfinting

Utfinting - Gerard van Gemert | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerard van Gemert
DIMENSJON
3,42 MB
FILNAVN
Utfinting.pdf
ISBN
8728240903411

BESKRIVELSE

Tredje bok i den medrivande serien om fotballgudane. Denne gongen står det endå meir på spel!Stein og Storm har sjansen til å komme med på juniorlandslaget som skal delta i den europeiske fotballmeisterskapen i Barcelona! Samstundes skal Kick '69 spele Champions League-finale i same byen. For å bli valde må gutane vise kva dei kan på banen. Er dei gode nok?Under treningsleiren kjem Stein og Storm på sporet av ein dopingskandale, som vennene deira også blir dregne inn i. Dei vil avsløre dei skuldige, men gjer dei det, risikerer dei også å gå glipp av plassen sin i meisterskapen. Frå nederlandsk ved Anne Lande Peters. Ei kjempemorosam bok. Kan anbefalast til alle som liker fotball. - Tristan (10) Når eg les bøkene i Fotballgudane-serien, kjennest det alltid som om eg er med og opplever det sjølv. - Kick (9) Før likte eg ikkje å lese, men no kan eg ikkje stoppe, takk vere Fotballgudane. - Pieter (11) Les også: Kampen om pokalen Farleg spel

Eg håper verkeleg at del to er like spennande. - Jimmy (12) Det er gøy å lese, fordi det ikkje berre handlar om fotball.

Dei ... Vår pris 179,-. Stein og Storm har sjansen til å komme med på juniorlandslaget som skal delta i den europeiske fotballmeisterskapen i Barcelona! Samstundes skal Kick '69.. Kjøp Utfinting fra Norske serier Tredje bok i den medrivande serien om fotballgudane.

RELATERTE BØKER