Astronomisk atlas

Astronomisk atlas - Mark A. Garlick | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark A. Garlick
DIMENSJON
8,30 MB
FILNAVN
Astronomisk atlas.pdf
ISBN
5378374608965

BESKRIVELSE

Dette rikt illustrerte atlaset gir deg en enestående forståelse av universet og vår plass i det. Her kan du lese om planeten Jorden og dens naturlige satellitt, Månen. Stadig større områder av kosmos gjennomgås, inntil hele det synlige univers er behandlet. Underveis finner du diagrammer og kart som gjør det lettere å forstå universets enorme utstrekning. Planetene og mange av månene i solsystemet vises i detaljrike kart. Du finner en rekke detaljerte stjernekart for alle årstidene, og en komplett kartografisk oversikt over stjernebildenesom gjør det mulig å finne mønstrene på himmelen. Denne boken er så mye mer enn et atlas. Her blir bevegelsene til stjerner, stjernetåker, galakser, mørk materie og mer til forklart i lettforståelige tekster ledsaget av diagrammer og bilder. Men du kan også lese historien om hvordan vi har utviklet vår kunnskap om universet gjennom teorier, observasjoner og utforskning. Astronomisk atlas er planlagt og skrevet av et internasjonalt team av astronomer og vitenskapspedagoger.

Norsk Astronomisk Selskap En astronomisk enhet (AE eller AU, engelsk: Astronomical Unit) er en lengdeenhet som tilsvarer den omtrentlige middelavstanden mellom jorden og solen.Verdien av en AE er bestemt til 149 597 870 691 meter (omtrent 150 millioner kilometer). Jordens bane er ikke en sirkel, men en ellipse; opprinnelig var en AE definert som lengden av halvparten av storaksen i en beskrevet jordbane. Alt var mye bedre under Keegan bok - Håkon Ohlgren .pdf Kjøp Astronomisk på Kelkoo.

Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat.

RELATERTE BØKER