Charlie blir en t-rex

Charlie blir en t-rex - Sam Copeland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sam Copeland
DIMENSJON
8,32 MB
FILNAVN
Charlie blir en t-rex.pdf
ISBN
7697738475789

BESKRIVELSE

Når Charlie blir stresset, forandrer han seg til dyr. Og nå er Charlie mer stresset enn noensinne! Charlie trodde han hadde alt under kontroll. Han har ikke forandret seg til dyr eller insekter på lenge, men så får han vite at det går skikkelig dårlig med farens firma. Og han får plutselig vite at de kanskje må selge huset og flytte inn til tante Brenda (med trebein) og hennes sytten katter. Det er kun Charlie og bestevennene Flora, Mohsen og Wogan som kan rydde opp. Hvis de kan bryte seg inn til Van Der Gruynes kontorer og finne familiens stjålne gull, så må kanskje ikke Charlie flytte likevel. Problemet er bare det at alt stresset påvirker Charlie. Det blir vanskeligere å kontrollere forandringene - og like vanskelig å forandre seg tilbake. Klarer Charlies venner å hjelpe han, eller vil han ende opp som en due for alltid?

Og han får plutselig vite at de kanskje må selge huset og flytte inn til tante Brenda (med trebein) og hennes sytten ... Kjøp 'Charlie blir en t-rex' av Sam Copeland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788205515895 Charlie blir en t-rex (Charlie McGuffin #2) ebok.

Dette er en fortelling med mye absurd humor. Fortelling for mellomtrinnet.

RELATERTE BØKER