En venn i mørket

En venn i mørket - Lucinda Riley, Harry Whittaker | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley, Harry Whittaker
DIMENSJON
10,71 MB
FILNAVN
En venn i mørket.pdf
ISBN
5220261086928

BESKRIVELSE

Nytt hus og nytt rom: Alt er så uvant! Og da Tim våkner av en skummel lyd om natten, vil han bare hjem til byen. Heldigvis hører drømmeengelen Angelina hva Tim ønsker seg. Og hun vet nøyaktig hvordan hun kan hjelpe ham ...Dette er bestselgerdronningen Lucinda Rileys første barnebok, skrevet sammen med sønnen Harry Whittaker - med nydelige illustrasjoner av Marie Voigt..

Den de har trukket skal de den kommende uken være en ekstra god venn for. Det er ikke lov å si hvem de har trukket.

Tall fra Trygg Trafikk viser at 2,8 millioner nordmenn har opplevd å nesten kjøre på en fotgjenger de ikke kunne se i mørket. - Det beste ville selvsagt vært at alle fotgjengere brukte refleks. I mørket et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.

RELATERTE BØKER