Et sted bak sola

Et sted bak sola - Ingrid Ovedie Volden | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Ovedie Volden
DIMENSJON
10,76 MB
FILNAVN
Et sted bak sola.pdf
ISBN
5338870683831

BESKRIVELSE

Celias pappa blir funnet død i havnebassenget lille julaften. Moren baker brød og setter seg i klesskapet for å gråte. Celia klamrer seg fast til det nye livet, men hvordan går man videre med en stor, svart klump i brystet? Og hva skjer når Celia møter en gutt med filmkamera og ei jente som leter etter nordlyset? "Et sted bak sola" er en liten roman om store ting. Om å savne så sterkt at man nesten forsvinner, og om å finne seg selv igjen et sted man aldri hadde forestilt seg. Ingrid O. Volden er en av våre aller mest lovende forfattere. Hun debuterte med Alt som teller i 2016, og fulgte opp med Hjertet er en knyttneve i 2017. Begge romanene høstet strålende kritikker og er også solgt til en rekke land. Med årets bok Et sted bak sola skriver Volden for første gang for ungdom.

Når hun ser for seg sine egne foreldre i en orgie bestemmer hun seg for å finne ut hva som feiler henne... Solenergi er lys- og varmestråler fra Sola. Sola er en formidabel energikilde.

Den er den nærmeste stjernen til Jorden, og er i størrelse og masse en gjennomsnittlig stjerne i Melkeveisystemet. I volum tilsvarer den over én million jordkloder.

RELATERTE BØKER