Geografi

Geografi - Arnt Birkedal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Birkedal
DIMENSJON
6,53 MB
FILNAVN
Geografi.pdf
ISBN
2648636751112

BESKRIVELSE

august. Geografi er vitenskapen om hvordan jordas ytre ser ut og hvorfor den ser slik ut, og som setter dette i relasjon til hvordan menneskelig aktivitet påvirker og påvirkes av jorda. Ordet geografi kommer fra gresk γη (ge) eller γεια (geia) som betyr «jord» og «jordsmonn» og γραφειν (grafein), med betydningen «å skrive» eller «å beskrive». Geografi er et fag og en vitenskap som beskriver og analyserer fenomener på jordoverflaten, særlig ulikheter fra område til område.Både som fag og vitenskap har geografien et vidt omfang, og grensene mot en rekke nabovitenskaper er uskarpe.

Det er gode grafiske illustrasjoner og et rikt bildeutvalg som støtter elevene i lesingen av teksten. Geografi i Norden, I vårt kjære nord, I vårt kjære nord Geografi. Kurs {{ subject.formatted_title }} Oppstart.

RELATERTE BØKER