Jolsah

Jolsah - Ruben Eliassen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruben Eliassen
DIMENSJON
7,20 MB
FILNAVN
Jolsah.pdf
ISBN
6411796117262

BESKRIVELSE

Ny illustrert kortserie fra PhenomenauniversetEn fantastisk.historie om en av Phenomenas modigste skikkelser. En særegen figur fra Phenomenauniverset, høvdingsønnen Jolsah, en av Alk og Ilkes beste venner. Med disse seks korte bøkene får nye og gamle Phenomena-fan den helt spesielle historien om Jolsah som følger hjertet og ikke ordre. Spennende fortalt i et enkelt språk og tøft illustrert av Øystein Runde.Jolsah må forlate Lookaher og alvefolket, men på tronen hjemme venter mortokhøvdingen ? en far som forventer en sønn like hard og nådeløs mot alvene som seg selv.

phenomena.no Jolsah (Innbundet) av forfatter Ruben Eliassen. Pris kr 157 (spar kr 22).

Redd deg selv, lille hjerte Wencke Mühleisen Innsiktsfullt og gripende om aldring og lengsel etter nærhet. Pris: 155,-. innbundet, 2012.

RELATERTE BØKER