Norsk som fremmedspråk

Norsk som fremmedspråk - Anne Golden, Kirsti Mac Donald, Else Ryen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Golden, Kirsti Mac Donald, Else Ryen
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Norsk som fremmedspråk.pdf
ISBN
1406134499652

BESKRIVELSE

I denne fjerde utgaven er det gjennomgående flere kontrastive kommentarer, slik at leseren lettere kan sammenlikne norsk med andre språk. Flere kapitler er gjort mer oversiktlige gjennom en noe knappere og mer presis presentasjon og de tyngste delene er kuttet eller skrevet om. Nye og pedagogiske eksempelsetninger gjør fremstillingen brukervennlig og variert. Utgaven har også oppdatert rettskriving. Dette er en bok skrevet for studenter, elever i videregående skole og for deltakere på kurs i voksenopplæring som ikke har norsk som morsmål. Grammatikken er også beregnet på lærere som underviser i norsk som fremmedspråk og andrespråk.

Grammatikk og språkbruk Rapporten Voksenlæreres kompetanse og kompetansebehov fra 2015 viser at en stor andel lærere som underviser voksne, ikke har relevant utdanning i norsk som andrespråk og/eller voksenpedagogikk. Regjeringens integreringsstrategi (2018:28) framhever viktigheten av økt satsing på kompetanseheving for lærere i norskopplæringen. Dette gjelder ikke deg som skal ha opplæring etter læreplanene i.

Dette studiet gir eit godt grunnlag for å undervise i norsk språk til personar i alle aldrar med andre morsmål enn norsk. Pris: 345,-. heftet, 2014.

RELATERTE BØKER