Pasta og pizza

Pasta og pizza - Dag Tjersland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Tjersland
DIMENSJON
7,17 MB
FILNAVN
Pasta og pizza.pdf
ISBN
2075415833798

BESKRIVELSE

Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Et velsmakende eksempel er pizza med hummer og torskekjake! Boken består av mer enn hundre oppskrifter, inkludert hvordan du lager perfekte deiger til pasta og pizza og nydelige tomatsauser som rekker til et års forbruk! I tillegg til alle pizza- og pastaoppskriftene har Tjersland funnet plass til noen nydelige oppskrifter på lasagne og risotto. I tillegg får leseren tips og råd om hvilke viner som passer best til ulike typer pasta og pizza. Norges fremste matfotograf, Christian Brun, har reist rundt i Italia sammen med Dag, og han har tatt alle de fristende matbildene i boken.

Og du kan variere den i det uendelige og lage den akkurat slik du liker den best. Her er en god grunnoppskrift, men prøv deg gjerne frem med et av disse alternativene: 1.

Planera for party eller event på Arte Pazza. På Arte Pazza, vi har mange vakre, fleksible rom som er perfekt for spesielle anledninger. Pasta, ris og pizza Grønn risotto med nesler.

RELATERTE BØKER