Sara og St. Hansdrømmen

Sara og St. Hansdrømmen - Pia Hagmar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Hagmar
DIMENSJON
9,54 MB
FILNAVN
Sara og St. Hansdrømmen.pdf
ISBN
4022451546224

BESKRIVELSE

- Faren til Anna er sikker på at du fikk Indra fordi vi ikke hadde råd til å kjøpe en bedre ponni til deg. Ifølge ham duger hun ikke engang som rideskolehest, og du kommer aldri til å kunne konkurrere med henne.- Sa han det? spør jeg lamslått.Lisa nikker irritert.- Hva sa Anna da? spør jeg.Hvis Anna har sagt ondskapsfulle ting om Indra, kan jeg rett og slett ikke være venner med henne lenger.- Anna blåser jeg i, men faren hennes trenger en lærepenge, sier Lisa. - Vi er rett og slett nødt til å bevise at han tar feil om hestene våre. Nå er det ekstrem hardtrening som gjelder.17. bok i serien om Sara.

Vi gjør nettet nyttigere! Da det presise og teoretisk inngående intervjuet kom på trykk, ble jeg imponert. Denne Sara Danius var litt av et talent, tenkte jeg.

Kommer som lydbok 2020-09-07. - Faren til Anna er sikker på at du fikk Indra fordi vi ikke hadde råd til å kjøpe en bedre ponni til deg.

RELATERTE BØKER