Saras nye hest

Saras nye hest - Pia Hagmar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Hagmar
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Saras nye hest.pdf
ISBN
5725024314175

BESKRIVELSE

Jeg har problemer med å rive blikket fra dataskjermen. Nå som jeg gransker bildet nærmere, ser jeg at hesten ikke er fullt så lik Star som jeg først trodde. Manen er tynnere, beina lengre og magen mye større. Men likevel.- Jeg vil ikke presse deg til å kjøpe en ny hest, men hvis du har lyst, kan vi jo dra og se på den, sier mamma. - Hvis den ikke allerede er solgt, selvfølgelig. Vi får ringe og spørre.Det er merkelig. For bare noen minutter siden var jeg overbevist om at jeg aldri noensinne ville få lyst til å kjøpe en ny hest. Men etter å ha sett bildene på skjermen, føles alt annerledes og viktig, og jeg blir plutselig urolig.- Ring med én gang, sier jeg.- Skynd deg, mamma!

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Du finner 856 hester under "Dyr og utstyr" til salgs på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Hesten vil forsvinne fra butikken, men en annen hest med samme farge og rase vil være tilgjengelig neste gang du logger inn i spillet, så det er mulig å eie flere av samme type hest hvis du vil.

Men etter å ha sett bildene moren viser henne, blir hun usikker. Kan hun virkelig klare å ri en annen hest enn Star? Kjøp Saras nye hest fra Norske serier Lenge har Sara vært helt overbevist om at hun aldri vil kjøpe noen ny hest.

RELATERTE BØKER