Svartedauden

Svartedauden - Barbro Lundberg, Hanne Myrvold, Birgit Stallemo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbro Lundberg, Hanne Myrvold, Birgit Stallemo
DIMENSJON
7,32 MB
FILNAVN
Svartedauden.pdf
ISBN
1824258487593

BESKRIVELSE

Svartedauden er et lesehefte med egne oppgaver. Leseheftet er godt egnet til veiledet lesing. Det er trinnuavhengig og kan brukes ut fra elevens nivå. Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående lesehefte.

Hvordan opplevde vanlige kvinner og menn pestens herjinger? Bare å høre ordet Svartedauden er nok til å gi frysninger på ryggen. Pesten som herjet på midten av 1300-tallet regnes for å være den verste epidemien som noen gang har rammet Europa, og ... Svartedauden er den verste katastrofen som har rammet Europas befolkning.

Influensabølgende de siste årene er ikke de første sykdommene som kom hit fra Asia. Nå er det slått fast at selveste svartedauden og andre plager opprinnelig kom ... SVARTEDAUDEN: En av de verste pandemiene i historien, svartedauden, kom til Norge i 1349.

RELATERTE BØKER