Tassen på biblioteket; en klaffebok

Tassen på biblioteket; en klaffebok - Eric Hill | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
Tassen på biblioteket; en klaffebok.pdf
ISBN
3100804371586

BESKRIVELSE

Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.Morsom pappbok med klaffer. Les og lær nye ord i denne boken for de yngste om Tassen og pappas dag på biblioteket. Den viltre valpen har gjemt seg, og barna blir aktivisert gjennom å åpne klaffer for å finne ham.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune flekkene. Og så er han så søt!Bøkene om Tassen er blant de mest populære barnebøkene gjennom tidene.

Den viltre valpen har gjemt seg, og barna blir aktivisert gjennom å åpne klaffer for å finne ham. Bokserien om Tassen har gledet barn helt siden lanseringen av den første boka Where's Spot i 1980, som var verdens første klaffebok. Hvor er Tassen? kom på norsk i 1981.

Den viltre valpen har gjemt seg, og barna blir aktivisert gjennom å åpne klaffer for å finne ham.Den enkle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør at barna fester seg til den lille gule valpen med de karakteristiske brune ... Vår pris 181,-. Passer for barn 0-3 år sammen med en voksen.

RELATERTE BØKER