Tusen millioner 5

Tusen millioner 5 - Anne Rasch-Halvorsen, Toril Eskeland Rangnes, Oddvar Aasen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Rasch-Halvorsen, Toril Eskeland Rangnes, Oddvar Aasen
DIMENSJON
5,87 MB
FILNAVN
Tusen millioner 5.pdf
ISBN
3599614028970

BESKRIVELSE

Lærerens bok er spiralinnbundet og inneholder en generell del metodedel, veiledning til hvert enkelt kapittel, fasiter og målark. Denne utgaven erstatter 9788202252175, som var en ringperm med innhold. Prøvene og en del av av kopieringsoriginalene i ringpermen er nå tilgjengelige i Tusen millioner 5-7 Digital (lærerlisens).

Eksempel: 1 million = 1 000 000 = 106. På engelsk har tallordene fra billion og oppover en annen betydning enn på norsk.

Prøvene er selvrettende og gir læreren god oversikt over måloppnåelse og progresjon på enkeltnivå og gruppenivå. Prøvene kan kun bestilles av skoler og forutsetter at skolen bruker det nettbaserte verktøyet Conexus Engage. Tusen millioner 5-7 Digital På fagnettstedet til Tusen millioner 5-7 fins interaktive oppgaver i tre vanskelighetsgrader til hvert kapittel i grunnbøkene, samt lenker til nyttige matematikknettsteder.

RELATERTE BØKER