Vikingtiden

Vikingtiden - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
8,87 MB
FILNAVN
Vikingtiden.pdf
ISBN
5526194203706

BESKRIVELSE

Vi er i Norge i år 940. VISSTE DU AT vikingene hadde slaver, som ble kalt treller? Og at trellene ikke var like mye verdt som andre mennesker? Hva tror du skjer når Arn får høre at bestevennen hans, trellen Torstein, skal sendes bort? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Vikingmynten Ragnarok 9 karat. Vikingmynten Ragnarok i 9 karat gull er utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man.

Vikingmynten Ragnarok i 9 karat gull er utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Opplaget er begrenset til 2.000 eksemplarer. Samfunnet i Norge under vikingtiden er en tid som ikke er så veldig godt beskrevet.

RELATERTE BØKER