Drit i det!

Drit i det! - Sarah Knight | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Knight
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
Drit i det!.pdf
ISBN
8914489574515

BESKRIVELSE

Er du stressa, overarbeidet og lite imponert over tilværelsen? Lei av å måtte ta hensyn til alle andre før du kan tenke på deg selv? Er du rett og slett drittlei? Denne geniale, gøyale og praktiske boka lærer deg - helt på ordentlig, vi lover! - hvordan du kan bli kvitt unødvendige forpliktelser og dårlig samvittighet og heller bruke tiden og pengene dine på det som gjør deg lykkelig. Enten du har fått nok av å høre om hunden til kollegaen din eller er lei av å stresse over sommerkroppen og urealistiske deadliner - Sarah Knight viser deg hvordan du kan lære virkelig å drite i det.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp «Drit i det! - hvordan slutte å bruke tid du ikke har p» til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Alle disse er med på valgfilmen "Drit i det".

Bruk. Drit, skit og møkk finst i mange uttrykk der det kan ha ulik tyding..

RELATERTE BØKER