Elenergi

Elenergi - Peter Andersson-Ulseth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Andersson-Ulseth
DIMENSJON
4,80 MB
FILNAVN
Elenergi.pdf
ISBN
9429599893248

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok for programfaget elenergisystemer. Den tar for seg enkle systemer for lys, varme og produksjon og distribusjon av elektrisk energi. Boka er nivådifferensiert i tre kunnskapsnivåer. Nivådifferensierte oppgaver, filmer om installering i bolig og illustrasjoner og bilder fra boka ligger på Elforlagets ressurssider.

Programfaget automatiseringssystemer omfatter elektriske motordrifter, styringsanlegg for distribusjon og produksjon av elenergi, programmerbare logiske styresystemer, byggautomatisering, måletekniske systemer og rutiner for kontroll og vedlikehold av systemer og utstyr. Elenergisystemer, Smartbok er en av tre bøker i serien for Vg1 elektrofag. Foreligger august 2014. Programområde for elenergi - Læreplan i felles programfag Vg2.

Uten elenergisystemer vil det være umulig å oppfylle de ønskede krav til kvalitet og komfort. Utdanningsløpet i videregående opplæring vil endres til skoleåret 2020-2021. Det er bare yrkesfaglige utdanningsprogram på Vg1 som er endret så langt, og vi viser foreløpige versjoner for Vg2 og Vg3.

RELATERTE BØKER