Fundamentalt nå

Fundamentalt nå - Steffen R. M. Sørum | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steffen R. M. Sørum
DIMENSJON
7,24 MB
FILNAVN
Fundamentalt nå.pdf
ISBN
5165404218118

BESKRIVELSE

Jeg-fortelleren er norsk-irakeren Nabil som bor i Oslo. Han savner moren som har forsvunnet. Søsteren har klart å tilpasse seg, men faren har gitt litt opp, så Nabil prøver å være familiens overhode. Men han føler seg ikke helt frisk og dessuten er faren sannsynligvis med i en frigjøringsorganisasjon for Irak. Romanen er en studie av flerkulturell identitet og "om å formatere seg selv fra innsiden og ut".

Byens borgermester krever at det opprettes sak mot en av politimennene, og i natt brøt det ut nye ... I 2002 utga han romanen Fundamentalt nå på Oktober forlag under pseudonymet Kazzab al-Abyad (Hvit løgner). Romanen var et innlegg rundt debatten innvanderlitteratur.

Tavleundervisning aldri vil treffe mer enn maks en tredjedel av elevene. Fremtiden er digital. Noe er fundamentalt galt ved vårt skolevesen når dette fremstår som et uløselig problem, mener sproglæreren.

RELATERTE BØKER