Gullhår og de tre bjørnene

Gullhår og de tre bjørnene En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Gullhår og de tre bjørnene.pdf
ISBN
8706010036687

BESKRIVELSE

Bli med Gullhår når hun går inn i huset til de tre små bjørnene.Lek med de fine figurene og les det klassiske eventyret - nå på rim.

» Litt ute i eventyret er Gullhår kommet frem til bjørnenes hus. Statped Vest Gullhår og de tre bjørnene, grunnbok 26 Symboler i LØPE Symboler i VEKK 2-hånd, fingrene ned, håndflaten inn Flat hånd, håndflaten opp (vi ser ovenfra) Høyre hånd går fram mot høyre flere ganger Bevegelsen er RASK Høyre hånd L AAA. PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Den ene var en stor svær pappabjørn, den andre var en mellomstor mammabjørn og den tredje var en bitteliten babybjørn. En morgen laget mammabjørnen en diger gryte med grøt til frokost. Gullhår og de tre bjørnene - Eventyr på norsk Pudding-TV Eventyr.

RELATERTE BØKER