Himmelen finnes

Himmelen finnes - Eben Alexander | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eben Alexander
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Himmelen finnes.pdf
ISBN
1095823786245

BESKRIVELSE

Tusenvis av mennesker har hatt nær døden-opplevelser, men forskere mener at opplevelsene kun skyldes fantasier. Eben Alexander, en høyt utdannet nevrokirurg, var en av disse. Han visste at nær døden-opplevelser føles ekte, men at de er fantasier som hjernen produserer i ekstreme stress-situasjoner. Men så ble han selv syk av en sjelden sykdom, og hjernen sluttet å virke. I syv dager lå han i koma og legene var i ferd med å avslutte behandlingen da han plutselig kom tilbake til livet. At Eben Alexander overlevde er et medisinsk mirakel. Men historien han kunne fortelle da han våknet er et like stort mirakel. Mens kroppen lå i koma, dro Alexander ut av kroppen og denne verden, til et sted der han møtte en engel som viste ham veien til en annen dimensjon. Der møtte han en guddommelig kraft, selveste skaperen av universet. Før han opplevde dette trodde han verken på Himmelen, Gud eller sjelen. I dag mener Alexander at god helse bare kan oppnås når vi innser at døden kun er en overgang til en ny tilværelse. Dette er en historie som vil overbevise alle skeptikere.New York Times bestselger!

Og innen noen religioner eller filosofier tror man at onde mennesker kommer til Helvete. Himmelen finnes en nevrokirurgs fascinerende reise inn i døden og tilbake. Eben Alexander; Kari Kahrs (Oversetter) Tusenvis av mennesker har hatt nær døden-opplevelser, men forskere mener at opplevelsene kun skyldes fantasier.

Det er fordi det finnes vanvittig mange av dem og fordi de er så langt unna. Våre øyne og hjerne har ikke evnen til å se alle sammen eller å holde tellingen.

RELATERTE BØKER