Ildens arving

Ildens arving - Sarah J. Maas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah J. Maas
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Ildens arving.pdf
ISBN
5135457846075

BESKRIVELSE

Tredje bok i fantasyserie som har toppet bestselgerlister verden over. Celaena Sardothien er blitt kongens snikmorder, men hun er også tvunget til å tjene under tyrannen som drepte hennes kjære venn. Hun har sverget hevn, og det Celaena trenger for å knekke kongen, ligger på den andre siden av sjøen, i Wendlyn. Chaol har satt sin fremtid på spill for å hjelpe henne dit. Mens Celaena leter etter svar i Wendlyn, legger andre skumle planer. Vil Celaena klare å bekjempe sine indre demoner og samtidig forhindre de onde kreftene fra å legge hennes verden under seg? Ildens arving er den tredje boka i serien Glasstronen. En serie som har toppet bestselgerlister verden over, og fenget lesere i alle aldre med action, drama og romantikk.

Heftet, Bokmål. 179,-Ildens arving Sarah J ... Pris: 259,-.

En serie som har toppet bestselgerlister verden over, og fenget lesere i alle aldre med action,.. Ildens arving. 3; Medansvarleg: Sætre, Hanne Hay; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylle: mu; Emne: Leiemordere; Serie: Glasstronen; Serienummer: 3; År: 2019; Noter: Etter et år med hardt arbeid i saltgruvene som straff for forbrytelsene hennes ble den 18 år gamle leiemorderen Celaena Sadrothien løslatt og brakt til kronprinsen. Kjøp Ildens arving fra Bokklubber Tredje bok i fantasyserie som har toppet bestselgerlister verden over.

RELATERTE BØKER