Langs Silkeveien i Sentral-Asia

Langs Silkeveien i Sentral-Asia - Torunn Berge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Berge
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Langs Silkeveien i Sentral-Asia.pdf
ISBN
4661143080770

BESKRIVELSE

Usbekistan, Kasakhstan, Kirgisitan, Tadsjikistan og Turkmenistan - fem land langs Silkeveien i Sentral-Asia. Byer med navn som tatt ut av eventyr fra "Tusen og en natt", like eventyrlige i virkeligheten: Samarkand, Tasjkent, Bukhara...Fem land med rike naturressurser og store miljøkatastrofer. Med en gammel kultur og en blodig historie. Her herjet Djengis Khan og Aleksander den store. Marco Polo la ut på sin lange reise mot øst, og kinesiske keisere sendte sine ambassadører til Vesten. Tett sammenvevd med landenes egen historie er historien om silken, stoffet som først ble produsert i Kina for 4500 år siden, og som ga navn til dette nettverket av ferdselsårer som kalles Silkeveien. I tekst og bilder forteller forfatteren om opplevelser fra reiser på kryss og tvers i disse landene, om moderne stater, vakker natur, fantastiske kulturminner, et blomstrende folkeliv og gjestfrie mennesker.

Fargerik faktabok og reiseskildring fra noen av Østens mer ukjente land. Usbekistan, Kasakhstan, Kirgisitan, Tadsjikistan og Turkmenistan - fem land langs Silkeveien i Sentral-Asia.

Byer med navn som tatt ut av eventyr fra 'Tusen og en natt', like eventyrlige i virkeligheten: Samarkand, Tasjkent, Bukhara... Silkeveien - bare navnet vekker forventninger. Bli med Motors reiseklubb på en fantastisk reise langs den mest kjente delen av den historiske Silkeveien i det som i dag er Usbekistan. Radiomisjon langs Silkeveien.

RELATERTE BØKER