Mellom makt og hjelp

Mellom makt og hjelp - Greta Marie Skau | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Greta Marie Skau
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Mellom makt og hjelp.pdf
ISBN
9107868866825

BESKRIVELSE

Hva skjer når mennesker kommer i en situasjon hvor de trenger hjelp fra noen som også representerer et maktapparat?Denne boken handler om grunnleggende utfordringer i samspillet mellom klient og hjelper. Forfatteren retter oppmerksomheten mot gråsoner, tvetydigheter og dilemmaer som er en del av slike møter, og viser hvordan profesjonelle hjelpere kan krenke sine klienter, selv når intensjonene er gode og det skjeve maktforholdet mellom partene lite synlig.Boken henvender seg til alle som arbeider med mennesker, og som ønsker å gjøre dette på en faglig kompetent og etisk forsvarlig måte. Boka er pedagogisk tilrettelagt for bruk av bachelor- og masterstudenter innen helse- og sosialfag. Teksten vil også kunne passe for praktikere i tilknytning til disse fagområdene.

View/ Open. 120974450.pdf (1.451Mb) Date 2014-05-20.

Dessuten gis en oppdatert oversikt over lover som regulerer forholdet mellom klient og hjelpeapparat i Norge. mangfoldig og sammensatt problematikk og behov. Kompleksiteten krever at hjelp, makt og kontroll utøves som sammenvevde elementer, der maktutøvelse forekommer både åpent og skjult.

RELATERTE BØKER