Natten

Natten - Peter Serck | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Serck
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Natten.pdf
ISBN
9156721134311

BESKRIVELSE

Skuespilleren Johanna Hals skal spille Hedda Gabler på Nationaltheatrets hovedscene, men faller ut av rollen og må gå av scenen. Forestillingen blir avlyst, og hun får en ukes permisjon til å komme seg på. I løpet av disse dagene innleder hun et forhold til stykkets regissør, Jens Øversveen, som er gift. Natten er en rendyrket litterær og eksistensiell roman som skildrer dualismen mellom liv og teater, person og rolle. Johanna vegrer seg for å gå inn igjen i rollen som Hedda. Hva er den indre gjenklangen mellom de to kvinneskikkelsene? Peter Serck har skapt et fascinerende kvinneportrett i denne skildringen av en kunstnerisk og kjærlighetsmessig krise.

Det er smertefullt, men går over etter en stund. Jeg har kramper på fremsiden i venstre legg nesten hver natt og jeg må opp og stå og massere, men det må gå over av seg selv. Vi følger to mennesker gjennom den første blinddaten og den påfølgende, ikke helt ukompliserte natten.

En lege kan hjelpe med plagene, også dersom de ikke skyldes kreft. Gå til lege dersom: Barn som har problemer med å sovne eller å forbli sovende natten gjennom, kan ha et søvnproblem.

RELATERTE BØKER