Reflekterende prosesser i praksis

Reflekterende prosesser i praksis En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
Reflekterende prosesser i praksis.pdf
ISBN
4957537824037

BESKRIVELSE

Bidragsyterne i denne boken forteller om sin interesse for og erfaring med reflekterende prosesser i en terapisituasjon, og viser hvordan dette fungerer i praksis gjennom å beskrive sine arbeidsmetoder. Har litteraturliste og stikkordregister.

Inngår i studieprogram. Barnevern, 5-årig masterprogram; Undervisningsspråk.

På dette kurset lærer du om hvordan reflekterende prosesser i praksis presenterer et mangfold av måter å arbeide på innenfor ulike kontekster som i klientsamtaler med familier, barn, ungdom ... Det har gått mer enn 20 år siden reflekterende team ble utviklet av et fagmiljø i Tromsø ledet av professor Tom Andersen. Metoden har blitt svært anerkjent, og i Reflekterende prosesser i praksis presenteres et mangfold av måter å arbeide på innenfor klientsamtaler med barn, voksne og familier, veiledning, konsultasjon og forskning. Reflekterende team består av medlemmene i veiledningsgruppen, unntatt terapeuten.

RELATERTE BØKER