Robin og planeten

Robin og planeten - Johan Kaos | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Kaos
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Robin og planeten.pdf
ISBN
5317154285526

BESKRIVELSE

Robin og Planeten er en undrende, hjertevarm og viktig bildebok om å være barn og oppleve at man ikke kan fikse alt.Robins foreldre er i ferd med å skille seg, og enser knapt datteren sin lenger. En dag finner Robin en liten planet svevende i skogen. Planeten er skadet, og Robin tar den med seg hjem. Hun skjuler planeten i garasjen, og gjør absolutt alt hun kan for å fikse den. Det viser seg å være alt annet enn enkelt, og før Robin vet ordet av det har hun satt i gang en kjedereaksjon av konsekvenser. Men hvordan kommer foreldrene til å reagere?Regissør og manusforfatter Johan Kaos debuterer som forfatter med bildeboka Robin og Planeten, fargerikt illustrert av Bård Sletvold Torkildsen. Boka er basert på et kortfilmmanus som er under produksjon, med støtte fra blant andre Norsk Filminstitutt.

Les mer om planeter i solsystemet . Du kan zoome inn og ut på planeter eller Sola med pluss- og minus-knappene. Endre mellom km / mi i innstillinger.

Stavanger-gutten har slått ut over 200.000 og er blant de siste 100 som slåss om 24 plasser. Liv kan hoppe mellom planeter i nyoppdaget eksoplanetsystem Minst tre av planetene i det nyoppdagede TRAPPIST-1-systemet kan ha liv. Og sannsynligvis ligger planetene så tett at eventuelt liv kan hoppe mellom dem. I serien Astro for kids tar mamma og Niklas for seg verdensrommet.

RELATERTE BØKER