Tussi har fødselsdag

Tussi har fødselsdag - A.A. Milne | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
A.A. Milne
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Tussi har fødselsdag.pdf
ISBN
2876890538364

BESKRIVELSE

Tussi er lei seg. Vennene hans har glemt at han har fødselsdag, og på toppen av det heile blir han dyttet i elva. Heldigvis blir ikke dagen så trist som Tussi frykter, den ender faktisk med en stor fest til ære for bursdagsbarnet. Men Tussi, hva er det med deg? spurte Brumm. - Er det noe med meg? saTussi. - Du ser så trist ut, sa Ole Brumm. - Trist? Hvorfor skulle jeg være trist? Det er jo fødselsdagen min i dag. Den lykkeligste dagen i hele året. - Fødselsdagen din? spurte Brumm overrasket. - Selvfølgelig. Kan du ikke merke det? Se på alle presangene jeg har fått. Han viftet rundt seg med det ene forbenet. - Se på bursdagskaken med alle lysene og rosa marsipanlokk. Brumm så seg omkring, først til venstre, og så til høyre. - Presanger? Bursdagskake? Hvor da? - Kan du ikke se dem? spurte Tussi. - Nei, sa Brumm. - Det kan ikke jeg heller, sa Tussi. Men heldigvis ender ikke dagen så trist som Tussi trodde. Det blir stor fest til ære for bursdagsbarnet. I "Tussi har fødselsdag" får vi høre både barnehelten Gustav Lorentzens nyinnspilling av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesang "Her kommer Ole Brumm", men også helt nye, fine sanger som Gustav Lorentzen har skrevet spesielt til denne lydboka.

Det blir stor fest til ære for bursdagsbarnet. I "Tussi har fødselsdag" får vi høre både barnehelten Gustav Lorentzens nyinnspilling av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesang "Her kommer Ole Brumm", men også helt […] Tussi er lei seg.

Kjøp boken Tussi har fødselsdag av A.A. Milne (ISBN 9788242145130) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER