Utbryterne

Utbryterne - Nina Borge | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nina Borge
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Utbryterne.pdf
ISBN
3657568221408

BESKRIVELSE

«Endelig en norsk ungdomsbok som tørr å på alvor ta for seg YA-sjangeren på norsk!»Året er 2075. I Norge styrer feministpartiet med jernhånd og luften er så forurenset at den er giftig.Carla er 17 år og jobber som lærling i Klimaavdelingen. Der finner de en formel som kan rense luften og redde verden ut av krisen. Men for noen er penger viktigere enn ren luft.Noah er lei av å være en annenrangsborger i et samfunn styrt av kvinner. Han blir med i en opprørsgruppe som vil stjele formelen og starte en revolusjon.I et samfunn der feministene regjerer og menn ikke har lov å være alene i gatene, må Carla og Noah legge forskjeller til side. De må samarbeide dersom de skal klare å gjøre ren luft tilgjengelig for alle.En mørk og spennende historie om et Norge hvor kjønnsrollene er snudd på hodet. Sagt om boka:«Endelig en norsk ungdomsbok som tørr å på alvor ta for seg YA-sjangeren på norsk!» Nora Steenberg, Bok365

science fiction fra 1982 av Bing & Bringsværd. Marcos undersøkelser rundt solsymbolet har ført ham til Trondheim.

Men på lørdag kan avstanden bli enda større. Ett spørsmål er helt dominerende før det viktige valget på Taiwan denne helgen. Filter Nyheter er en fri og uavhengig nettavis som følger den norske pressens omforente etiske regelverk i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Isfront i bystyret: Utbrytere kalt «judaser» av tidligere partikamerat.

RELATERTE BØKER