Weiter geht's

Weiter geht's - Anne-Marie Schulze | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Marie Schulze
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Weiter geht's.pdf
ISBN
6759652182003

BESKRIVELSE

Weiter geht's er et nyskapende læreverk i tysk som møter elevene der de er, gjennom elevnære tekster og bilder. Verket har fokus på at elevene skal tilegne seg det tyske språket på ulike måter gjennom et stort utvalg av forskjellige typer tekster, oppgaver og multimedialt innhold. Weiter geht's skal lette den praktiske undervisningshverdagen og gi lærer og elev ny giv i tyskundervisningen! - Inspirerer elevene til å bruke det tyske språket fra første stund - Elevnære og engasjerende tekster og bilder - Nyskapende og komplett fagnettsted - Et nytenkende læreverk som likevel balanserer med tradisjonen i tyskundervisningen - Består av tekst- og arbeidsbok for Vg1 og Vg2 og et innholdsrikt fagnettsted Komponenter: - Grunnbok (tekst- og arbeidsbok i ett) - Fagnettsted - d-bok Weiter geht's er skrevet av erfaren lærebokforfatter og tysklæreren Anne-Marie Schulze.

Arbeidsgrammatikk - Boka gir en moderne, forståelig innføring i alle ordklasser (Minigrammatikk) med mange kreative forslag. Nye Weiter geht's revidert etter fagfornyelsen 2020, fokuserer på at elevene skal kunne uttrykke egne ønsker, meninger og følelser, samt lære å samhandle om dagligdagse temaer. Elevene møter et moderne tysk språk, med et aktualisert innhold som følger kjerneelementene i fagfornyelsen.

Arbeidsgrammatikk - Boka gir en moderne, forståelig innføring i alle ordklasser (Minigrammatikk) med mange kreative forslag. Weiter geht's får ny nettressurs til høsten 2020. Mye av innholdet vil være av samme type som i nettressursen til forrige utgave, men med et mer brukervennlig grensesnitt.

RELATERTE BØKER