Amsterdam

Amsterdam - Hélène Le Tac, Virginia Rigot-Müller, Nicolas Peyroles, Rosalie Sutisna, Lotje Mathlener | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hélène Le Tac, Virginia Rigot-Müller, Nicolas Peyroles, Rosalie Sutisna, Lotje Mathlener
DIMENSJON
8,25 MB
FILNAVN
Amsterdam.pdf
ISBN
7580636677487

BESKRIVELSE

Brett ut Amsterdam! Fra blomstermarkedet til Van Gogh-museet, fra nettverket av kanaler til Amstels bredder, fra Jordaan til Plantage. Et unikt konsept: Eget utbrettskart for hvert område gjør det enkelt å orientere seg på et øyeblikk. Gatelangs gir deg også: Topp 10 severdigheter i byen, 10 gode tips for å ta pulsen på byen, 60 av byens mest kjente severdigheter tydelig markert på kartene, 150 utvalgte adresser til restauranter, kafeer, barer og butikker, et utvalg hoteller ordnet etter pris, all den praktiske informasjonen du trenger, bl.a. byens kollektivtransport med rutenett.

Amsterdam fakta: Befolkning: 820.500 Tidssone: GMT + 1 time Amsterdam er den offisielle hovedstaden i Nederland.Den er landets største by og ligger i provinsen Noord-Holland.Til tross for at Amsterdam er titulær hovedstad i landet, er Haag residensby for statsoverhodet. Også landets parlament og regjering sitter i Haag, og der er også alle ambassader. Ting å gjøre i Amsterdam: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Amsterdam, Nederland på Tripadvisor. Norges beste reiseguide om Amsterdam.

Visit top-rated & must-see attractions. Amsterdam er konstitusjonell hovedstad i Nederland, Noord-Holland. Byen ligger ved det sørvestlige hjørne av IJsselmeer og har 854 047 innbyggere (2018).

RELATERTE BØKER