Bare helt meg, Clarice Bean

Bare helt meg, Clarice Bean - Lauren Child | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lauren Child
DIMENSJON
4,25 MB
FILNAVN
Bare helt meg, Clarice Bean.pdf
ISBN
8104679028287

BESKRIVELSE

Dette er meg Clarice Bean. Jeg er ikke enebarn, men noen ganger skulle jeg ønske at jeg var det. Vi er seks stykker i familien min, og noen ganger er det for mange. Du tror kanskje at det hjelper å komme på skolen, men da kjenner du ikke fra Wilberton. Helt ærlig så er ikke fru Wilberton akkurat favorittpersonen min her på jorda. Men dessverre bor jeg på jorda, og hun er læreren min. Fru Wilberton sier at alle i klassen må lage en utstilling. Jeg og Betty Moody er på gruppe så klart, for vi er bare helt bestevenner. Men hvordan skal vi klare å vinne den hemmelige premien når hodene våre er helt tomme for ideer? Og hvorfor begynner det å skje mystiske ting rundt oss?

Annerledes Drama Erting Familie Foreldre Hverdagsdrama Hverdagsliv Lærere Skolen Tull og tøys. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Lauren Child har skrevet bøkene om Clarice Bean som elsker å lese bøkene om Ruby Redfort («Bare helt meg, Clarice Bean», «Clarice Bean, P for problemer» og «Clarice Bean, ikke snu deg»). Etter det har forfatteren druknet i brev fra fans som har bedt om en egen Ruby Redfort-serie.

Etter det har forfatteren druknet i brev fra fans som har bedt om en egen Ruby Redfort-serie. Og nå er den her! Clarice Bean, ikke snu deg.

RELATERTE BØKER