Bøllebråk

Bøllebråk - Michael Fry | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Fry
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Bøllebråk.pdf
ISBN
2271069471413

BESKRIVELSE

Nick passer ikke inn i noen grupper eller klubber på skolen, og tilbringer mer tid inni bokskapet sitt enn utenfor. (Det er faktisk bedre plass inni der enn man skulle tro.) En velmenende lærer tvinger Nick til å danne den kjipeste klubben noensinne med vanvittig høye Molly og håpløst idiotiske Karl. Det som starter som en motstrebende samling utstøtte former seg til en sterk og uavhengig nerdepatrulje! De er klare til å ta på seg enhver utfordring: bøller, underlige romanser, voksne med et par skruer løs, og en helt ny verden med overraskende vennskap. Tegneserieskaperen Michael Fry (bl.a. filmen Over hekken fra 2006) har skrevet en fantastisk illustrert historie som bobler over av ærlighet, humor og hjerte.

Det som starter som en motstrebende samling utstøtte former seg til en sterk og ... BOK: Bøllebråk FORFATTER: Michael Fry ÅR: 2014 SERIE: Nerdepatruljen PASSER FOR: Fra 9 år HANDLING: Nick er tidenes laveste ungdomsskoleelev (garantert). Han passer ikke inn i noen av gjengene på skolen, og han blir stadig stappet inn i bokskapet sitt av skolens verste bølle, Roy (det er faktisk bedre plass der inne enn en skulle tro). Nerdepatruljen (Innbundet) av forfatter Michael Fry.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Michael Fry. Søkeresultater for Bøllebråk - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER