Den grønne alven Jade

Den grønne alven Jade - Daisy Meadows | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Daisy Meadows
DIMENSJON
10,80 MB
FILNAVN
Den grønne alven Jade.pdf
ISBN
3798329634170

BESKRIVELSE

En eventyrlig serie for jenter! I dette unike fargesprakende universet tas magien på alvor. Jenter inspireres til å være kreative og til å ha tro på seg selv. I de syv første bøkene i serien møter vi regnbuealvene, som representerer alle fargene i regnbuen. De er ansvarlige for å holde fargene i Alveland skinnende og klare. Men når alvene blir forvist av Frank Frost til Regnbueøya, mister Alveland fargene. Klarer Rakel og Kirsten å finne alle regnbuealvene og bringe dem tilbake? Samler du alle syv bøkene i serien, kommer fargene tilbake i Alveland. Den grønne alven Jade er fjerde bok i serien.

7629 Antique Green står nydelig til de lysere utgavene, 7628 Treasure og 7627 Refresh, men den står også nydelig til gylne grå som 1024 Tidløs, 8470 Smooth White, 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni, 1877 Valmuefrø og 1462 Grå Skifer. Jade er en utrolig vakker farge, men den varierer veldig i hvilken farge den ser ut til å være! Vi har den i tre rom. På kjøkkenet ser den kav lyseblå ut.

De har allerede reddet alvene Rubina, Flamme og Smørblomst, men det mangler fortsatt fire alver for at Alveland skal få fargene sine tilbake. Ki En eventyrlig serie for jenter! I dette unike fargesprakende universet tas magien på alvor.

RELATERTE BØKER