Den moderne verdens opprinnelse

Den moderne verdens opprinnelse - Robert B. Marks | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert B. Marks
DIMENSJON
3,3 MB
FILNAVN
Den moderne verdens opprinnelse.pdf
ISBN
6801931051821

BESKRIVELSE

Robert Marks lykkes i denne boka i å skrive både lettlest og grundig om intet mindre enn verdens utvikling - og han gjør det i et genuint globalt perspektiv. Boka viser for det første at globalisering ikke er noe som startet sent i forrige århundre, men at det har røtter langt tilbake. Han forklarer ikke Vestens forsprang som noe naturgitt, som er en beskrivelse med fordommer mot andre deler av verden, men viser at andre kontinenter og kulturer har vært minst like framstående. Marks eminente sammenfatning av moderne, global forskning på historieområdet burde derfor mane til ettertanke om Vestens fortreffelighet. Dette er en bok for alle som ønsker å forstå den verden vi lever i.

Marks Den moderne verdens opprinnelse er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Robert B.

Det er sannsynlig at mange trekk i hinduismen har sin opprinnelse i Indus-kulturen, men så lenge forskerne ikke kan tyde denne kulturens skriftsystem er det vanskelig å avgjøre omfanget av en eventuell påvirkning. Spiren til yoga finnes i hinduismen. Verdens største thriller-forfatter byr på fantastisk spenning og underholdning i sin nye roman Opprinnelse.Vi møter igjen Dan Browns store helt, den sympatiske og intelligente professor Robert Langdon, som er ekspert på religiøse symboler, kunst og koder. Oversiktsartikkel om jødedommen.

RELATERTE BØKER