Den spanske mor

Den spanske mor - Steinar Opstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Opstad
DIMENSJON
7,77 MB
FILNAVN
Den spanske mor.pdf
ISBN
4596539899098

BESKRIVELSE

Steinar Opstad har i denne boken fortalt en historie som er inspirert av opplevelser han selv har hatt eller blitt fortalt. Den finner sted før og etter andre verdenskrig. Handlingen er lagt til Spania og Norge. Steinar Opstad er Ph.D. og Hon. Litt. D. fra Universityof North Dakota, USA og har norsk utdannelse som lærer og i mediekunnskap. Han har også studert pedagogikk. Hans yrkespraksis omfatter noen år som journalist, programleder og redaktør og deretter som direktør i organisasjoner i næringslivet. Steinar Opstad er bosatt i Sarpsborg.

Deler nye bilder - De er vant med å posere. De beste spanske filmene. Redaksjonen.

Jenter kan bli mødre etter å ha blitt kjønnsmodne i puberteten og så svangre etter at en sædcelle har befruktet en eggcelle som sammen utvikler seg til et foster.Det å bli og være mor er en viktig overgang og begivenhet i livet for den enkelte, både psykologisk og sosialt. Den spanske abortloven ble endret i 2010, med en utvidelse av tidsfristen (uke 14). Fødselspermisjonen er på seksten uker, og deler av den kan fordeles mellom mor og far.

RELATERTE BØKER