En dag skal jeg stupe

En dag skal jeg stupe - Magnus Buen Halvorsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magnus Buen Halvorsen
DIMENSJON
4,95 MB
FILNAVN
En dag skal jeg stupe.pdf
ISBN
9688167693735

BESKRIVELSE

For to år siden var faren til Henrik banens beste spiller. Nå holder han seg i kjelleren. Hvordan endte det slik? Og hvorfor forsvant storebroren Johannes den gangen? Da ei ny jente flytter inn i nabohuset får Henrik endelig mot til å undersøke, både sine egne minner, og egne grenser. En dag skal jeg stupe er en historie om forventninger, frykt,fotball og familiebånd. Og om et helt spesielt vennskap.

For to år siden var faren til Henrik banens beste spiller. Nå holder han seg i kjelleren.

En historie om hva fotballen gjør med en familie, når leiken blir tatt for alvorlig av de voksne. Og da er det ikke lenger bare en historie om fotball. Vera Grønborg presenterte romanen En dag skal jeg stupe av Magnus Buen Halvorsen da Buskerud fylkesbibliotek arrangerte Ungdomsbokgildet for 11.

RELATERTE BØKER