En vakker dag

En vakker dag - Colleen Hoover | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Colleen Hoover
DIMENSJON
8,94 MB
FILNAVN
En vakker dag.pdf
ISBN
7464721521457

BESKRIVELSE

Livet til tjueto år gamle Sydney faller i grus den dagen hun oppdager at kjæresten er utro med hennes beste venninne. I ren desperasjon flytter hun inn på det ledige rommet i leiligheten til Ridge, den kjekke gitaristen i blokka midt imot. Sydney og Ridge har lenge kommunisert via tekstmeldinger, men Sydney innser snart at Ridge ikke har fortalt den hele og fulle sannheten om seg selv. De prøver å kjempe imot, men alle hindringene til tross så trenger de hverandre, på mer enn én måte ... En sterk fortelling om vennskap, lidenskap, svik og kjærlighet - En vakker dag ... trekker leserne inn i Sydneys kaotiske verden allerede fra side én. Originalmusikk til boken er komponert av Griffin Peterson og ligger ute på YouTube.

Selv om år har passert, håper jeg min beretning er tro mot sannheten. Jeg har sett, nå skriver jeg.

10 tracks (39:46). Discover more music, concerts, videos, and pictures with the largest catalogue online at Last.fm. En vakker dag.

RELATERTE BØKER