Forfatteren

Forfatteren - H.K. Grande | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
H.K. Grande
DIMENSJON
11,87 MB
FILNAVN
Forfatteren.pdf
ISBN
3220520597055

BESKRIVELSE

Forfatter Benjamin Hermansen lar ingenting stå i veien for sitt arbeid når han endelig har fått snusen i en god historie. Hans dårlige vaner skaper allikevel tilstrekkelig med problemer for ham. Det høye kokain forbruket sørger for det. Men en ukuelig tro på seg selv det har han, helt til det motsatte er bevist. Forfatteren, er en historie om en lettere forvirret forfatter, en forskrudd psykolog og en grådig advokat. Når disse går i duell. Da tar det av i Moss by`s underverden. Disse gutta duellerer ikke med kuler og krutt, men med harde ord. Hvor langt er disse folka villig til å gå for å oppnå sine mål? Det er bare å lese historien så har du svaret!

Se så mye du vil. Her finner du kryssordhjelp for ordet Forfatter. Vi hjelper deg med å finne bokstavene du mangler i kryssord. Gyldendal Norsk Forlag.

Dette forsterker handlingen i boken ved at den virker mer virkelighetsnær og realistisk. Krogh ville med denne boken la folk i samtiden se sitt eget samfunn i et speil. Historikeren og forfatteren Hans Olav Lahlum har skrevet en imponerende biografi om Reiulf Steen (1933-2014).

RELATERTE BØKER