Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn

Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn - Kristin Thorsnes, Ane Sund | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Thorsnes, Ane Sund
DIMENSJON
11,29 MB
FILNAVN
Heilt spesiell og jubel; sy glade klær til glade barn.pdf
ISBN
3741254761911

BESKRIVELSE

De to populære bloggene Heilt spesiell og Jubel foreligger endelig i bokform.Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boken. De presenterer 66 oppskrifter med ulik vanskelighetsgrad på bl.a. bukser, kjoler, skjørt, jakker, luer, bodyer og gensere. Alle plaggene er sydd i myke stoffer som passer perfekt til små barn. Mønstrene kommer i størrelsene 56 til 128 cl. Med på kjøpet får du mønsterark i full størrelse og en instruktiv syskole.Kristin Thorsnes og Ane Sund blogger: www.heiltspesiell.blogspot.no og www.jubelbarn.blogspot.no.Bla i boka

Damene bak bloggene, Kristin Thorsnes og Ane Sund, startet sykarrierene sine med å designe klær til egne barn - og i Sy glade klær til glade barn deler de sine beste oppskrifter.. Forfatterne formidler syglede og kreativitet med stor entusiasme i denne fargesprakende boka. Ane Sund er en av forfatterne bak bestselgeren Heilt Spesiell og Jubel.

Sy til liten og stor. Fra å være fargerik og retro, til en mye dusere og mer romantisk stil. Heilt Spesiell og Jubel - Sy glade klær til glade barn.

RELATERTE BØKER