Jeg vil også ha et søsken ; Jeg vil også gå på skolen ; Jeg vil ikke gå og legge meg!

Jeg vil også ha et søsken ; Jeg vil også gå på skolen ; Jeg vil ikke gå og legge meg! - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Jeg vil også ha et søsken ; Jeg vil også gå på skolen ; Jeg vil ikke gå og legge meg!.pdf
ISBN
4550485908063

BESKRIVELSE

Denne utgivelsen inneholder tre sjarmerende og fine Astrid Lindgren-fortellinger for førskolebarn. Jeg vil også ha et søskenPeter ønsker seg søsken, men når han får ei lita søster blir det ikke helt som han hadde trodd.Jeg vil også gå på skolenLena er bare fem år og misunnelig på storebror Peter, som er sju år og får gå på skolen. Men en dag får hun være med Peter og oppleve en hel, lang skoledag. Det er både morsomt og litt kjedelig.Jeg vil ikke gå og legge meg!Lasse er 5 år og vil aldri gå og legge seg når mor sier at han skal det. Han skriker og roper, og tante Lotten i etasjen over hører også når Lasse skriker om kvelden. En kveld får Lasse låne tante Lottens briller, og da ser han mange underlige ting.

fra Bokklubber Denne utgivelsen inneholder tre sjarmerende og fine Astrid Lindgren-fortellinger for førskolebarn. «Jeg vil også ha et søsken» Peter ønsker seg søsken, men når han får ei lita søster blir det ikke helt som han hadde trodd. Handler du på vegne av et offentlig bibliotek, en skole eller en bedrift? Du kan kontakte kundesenteret på e-post [email protected] eller telefon 22 02 87 01 for hjelp og informasjon.

Nå kommer det også en 40-minutters togtur hver vei i tillegg. Jeg må bare passe på at jeg ikke sovner på toget, for da kommer jeg meg ikke av i tide.

RELATERTE BØKER