Menns seksualitet

Menns seksualitet - Haakon Aars | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haakon Aars
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Menns seksualitet.pdf
ISBN
4077946691298

BESKRIVELSE

Denne boka handler om mannlig seksualitet, om mannens seksuelle lyst og drifter og de mest aktuelle problemene som erfaringsmessig er knyttet til menns seksualitet. Den omtaler mange undersøkelser som er foretatt på menns seksuelle problemer, og avdekker at mange menn sliter med seksuelle dysfunksjoner.Dette er en innføringsbok for alle som arbeider med eller er interessert i å få en bedre forståelse av menns seksualitet og problemstillinger knyttet til den mannlige seksualiteten. Den er særlig aktuell for leger, psykologer, sykepleiere, sexologiske rådgivere og annet helsefaglig personell. Forfatteren håper også at boka vil bidra til å sette faget sexologi på dagsorden ved undervisningsinstitusjoner, arbeidsplasser og de ulike fagmiljøene for helsepersonell i Norge.

Sex, kjønn og identitet er nært forbundet med de opplevelser mannen har med seg fra sitt eget liv, og hvilke uuttalte krav og forventinger som finnes i kulturen han er en del av. IKST driver individualterapi, sexualterapi, parterapi, gruppeterapi, sexologisk rådgivning og veiledning. Problemer vi møter på kan være ereksjonsproblemer og for tidlig sædavgang, smerter ved samleiet, lystproblemer, overdreven bruk av pornografi, problemer knyttet til det å ha vært utsatt for overgrep, seksuell identitet, kjønnsidentitet og transproblematikk Sex og samliv angår de aller fleste av oss, og er derfor et av de temaene det forskes mye på.

Boka tar opp de alminneligste seksuelle problemstillingene og bekymringene menn sliter med, samt hvordan disse kan behandles. Myter om menns seksualitet Myter om menns seksualitet-Det kan lett høres ut som at jeg skal snakke om forestillinger om menns seksualitet som ikke er sanne - i motsetning til det som er mannens virkelige, eller sanne seksualitet, skriver Elsa Almås, professor ved Universitet i Agder. Menns seksualitet generelt føler jeg personlig er noe for påtrengende. Den er evig tilstedeværende for oss kvinner.

RELATERTE BØKER