Nærmere kommer vi ikke

Nærmere kommer vi ikke - Anneli Furmark | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anneli Furmark
DIMENSJON
3,97 MB
FILNAVN
Nærmere kommer vi ikke.pdf
ISBN
2726325134890

BESKRIVELSE

En roman om altoppslukende kjærlighet, vond og fantastisk på en gang. En roman alle kan kjenne seg igjen i, enten de er homo, streit, bi eller bare litt på skrå. Nærmere kommer vi ikke fikk strålende omtaler da originalboka ble utgitt høsten 2016. Den kritikerroste illustratøren Anneli Furmark ble så begeistret at hun umiddelbart skaffet seg rettighetene å lage en svensk tegneserieutgave. Nå er denne utgaven også tilgjengelig på norsk! Monika Steinholm (født 1983) har tatt et toårig forfatterstudium ved universitet i Tromsø. Hun er bosatt i Tromsø og jobber i Ark bokhandel. «Fuck verden» var hennes første roman, og for den ble hun både nominert til Uprisen og til NBUs debutantpris Trollkrittet.

Boka var en kjedelig start på, og gjorde ikke så jeg ville fortsette å lese. Det var nesten som jeg måtte tvinge meg gjennom sidene, men det var en ting som forfatteren var god på, og det var å få frem følelsene deres. Nærmere kommer vi ikke.

Ofte stilte spørsmål. Nærmere kommer vi ikke av Monika Steinholm Det handler først og fremst om den første STORE forelskelsen. Hvor du finner ut hvor fort det kan gå fra «alt går» til «alt går i dass på», for en virkelig forelskelse består både av pinlige nederlag og himmelstormende seirer. Nærmere kommer vi ikke.

RELATERTE BØKER