Snellas lese- og skrivebok

Snellas lese- og skrivebok - Runar Ragnarson Brataas | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Runar Ragnarson Brataas
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Snellas lese- og skrivebok.pdf
ISBN
1875782065148

BESKRIVELSE

Snellas lese- og skrivebok inneholder små og store lese- og skriveoppgaver for de yngste elevene på småskoletrinnet. Oppgavene egner seg for tilpasset opplæring i full klasse eller for elever som trenger flere utfordringer tidlig.Boka består av kopiark med ferdige leksjoner som utfordrer kreativitet og lese- og skriveferdigheter, og spill som elevene kan samarbeide om.

Runar Ragnarson Brataas. Legg i ønskeliste.

trinn. Kjøp Magi A fra Bokklubber Magi A Elevbok - aktiv og oppdagende lese- og skriveopplæring. Åpne oppgaver, samlesing og individuell lesing, introduksjon av hver bokstav, grunnleggende lese- og skriveøvinger, fysiske aktiviteter, oppdagende skriving, spill og leseteater. Kjøp Kaleido 1 Lese- og skrivebok A fra Cappelen Damm Undervisning Med Kaleido 1 Lese- og skrivebok er alt samlet i én bok - dette gir en systematisk og sammenhengende opplæring.

RELATERTE BØKER