Vaklende fortid, men nå har jeg fått sykkel

Vaklende fortid, men nå har jeg fått sykkel - Synnøve Judith Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Judith Nilsen
DIMENSJON
9,46 MB
FILNAVN
Vaklende fortid, men nå har jeg fått sykkel.pdf
ISBN
2844068415881

BESKRIVELSE

Min far ble enkemann. Etter mange tunge stunder, fikk han behov for å fylle dagene med noe meningsfullt. Han som aldri hadde tatt i en skrivemaskin, begynte da med stor iherdighet, å tilegne seg denne ferdigheten, - mens han beskrev levekårene for sine foreldre, under «De harde trettiåra», - og sin egen barndoms- og ungdomstid.Et innholdsrikt hefte har det blitt, - som jeg nå (etter hans død) har fått lese igjennom. Mange av fortellingene hans er så interessante, at jeg har valgt å bruke dem - i denne boka. Når jeg skriver om min egen barndom og ungdom, - under og etter siste krig - så bli den perioden på en måte sidestilt, med hans opplevelse av sin tids muligheter.Fortellinger om krigshandlinger, har jeg ikke tatt med, - men kampen for å overleve var utfordrende nok, - også i fredstid - for mine nærmeste «forfedre». Det var ingen arbeidsledighetstrygd, ingen barnetrygd, ingen syketrygd. Hvordan var det for fedre, med store barneflokker, å bli uten inntekt? Hvordan taklet familien at barna ble syke?Gleden, over å mestre hverdagsproblemene, - med det pågangsmot og de evner hver enkelt hadde, - holdt antakelig hjulene igang. Mange bukket nok under, - men ikke besteforeldrene mine.

Men nå når jeg sykler i 10 minusgrader, så kan det være litt vanskelig med girene. Vaklende fortid, men nå har jeg fått sykkel Synnøve Judith Nilsen. Levering 2-6 dager .

Etter mange tunge stunder, fikk han behov for å fylle dagene med noe meningsfullt. Han som aldri hadde tatt i en ... Har du lyst til å begynne å sykle, eller er du ...

RELATERTE BØKER