Alt er bra

Alt er bra - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
DIMENSJON
5,36 MB
FILNAVN
Alt er bra.pdf
ISBN
7549856811622

BESKRIVELSE

Louise L. Hay, velkjent forfatter av en lang rekke bestselgende bøker, ikke minst «pensumboken» innenfor selvhjelpslitteraturen, Du kan helbrede ditt liv, fra 1990-tallet, har hjulpet millioner til å utvikle sine egne healingmetoder basert på positiv tenkning. Først nå er vi imidlertid i stand til å forstå vitenskapen bak positive tanker og utsagn: Lege og medisinsk intuitiv Mona Lisa Schulz løfter ved hjelp av vitenskapelige metoder og affirmasjoner, healing til et nytt nivå.Sammen har de skrevet intet mindre enn en selvhjelpsbibel!«Husk at kroppen din er en intuitiv maskin, og at den vil varsle deg om problemer i den emosjonelle helsetilstanden din ved å rope ut fysisk.» Louise L. Hay

Musikken, stemningen, folka - hele opplegget! Musikken får meg i godt humør, og det gir meg energi, sier Toril Holiløkk (28), som har kommet ens ærend fra Trondheim for å få med seg konserten. Holiløkk har vært fan i over ti år, og har til og med tatovert Rammstein på ryggen. - Alt i alt er det veldig bra.

Alt er bra. (Virkelig, det er det!) Essensen av alt du setter pris på, strømmer konstant inn i virkeligheten din.

RELATERTE BØKER